[ Glavna strana ] [ O nama ] [ Aktuelnosti ] [ Asortiman proizvoda ] [ Reference ] [ Download ] [ Kontakt ]

Aktuelnosti

U maju 2010. godine otpočeli smo proizvodnju spiro cevi u Beogradu

U želji da još bolje pratimo potrebe svojih mušterija i brže reagujemo na njihove zahteve otpočeli smo u maju 2010. godine proizvodnju spiro cevi u Beogradu.
Cevi se izrađuju od pocinkovanog lima (275 g/m2 Zn), aluminijumskog lima i lima od nerđajućeg čelika, prečnika od 80 mm do 1500 mm.(kliknuti na sliku za uveličanje)

40. Kongres o KGH u Beogradu, 02.12. - 04.12.2009.

Ove godine predstavili smo neke od proizvoda iz našeg bogatog asortimana.(kliknuti na sliku za uveličanje)

Na slici se nalaze (s desna na levo): Dragan Obradović, Jelena Obradović, Bojan Petronijević.

39. Kongres o KGH u Beogradu, 03.12. - 05.12.2008.

Ove godine smo predstavili uređaj za aktivno ovlaživanje vazduha u prostorijama. Takođe, dobili smo diplomu za originalno predstavljanje svojih proizvoda u obliku "spiro čoveka" - skulpture sačinjene od spiro kanala, fazonskih komada i distributivnih elemenata i druge opreme iz našeg asortimana.(kliknuti na sliku za uveličanje)

38. Kongres o KGH u Beogradu, 05.12.-07.12. 2007.

Ove godine smo predstavili uređaj za pripremu tople vode sa toplotnom pumpom, kao i vrtložne difuzore za vazduh sa optimalnom geometrijom lamela.(kliknuti na sliku za uveličanje)

Na slici se nalaze (s desna na levo): Dragan Obradović, Jelena Obradović, Bojan Petronijević.

37. Kongres o KGH u Beogradu, 06.12.-08.12. 2006.

Ove godine smo predstavili sisteme za odsisavanje izduvnih gasova nemačke firme AFA. U radnom delu kongresa, gospodin Marinel Zidaru je održao predavanje pod naslovom "...."
Više informacija o ovim sistemima možete naći u download sekciji.(kliknuti na sliku za uveličanje)

Na slici se nalaze (s desna na levo): Dragan Obradović, Miodrag Knežević, Marinel Zidaru, Martin Plate, Bojan Petronijević.

36. Kongres o KGH u Beogradu, 30.11.-02.12. 2005.

Kao novoosnovano preduzeće, ove godine smo prvi put učestvovali na ovoj manifestaciji. Gospodin Wolfgang Grassler je u radnom delu kongresa predstavio UNO-DUCT patentirani sistem za dovod vazduha sa mlaznicama za kontrolisani dovod vazduha bez promaje, kao jedan od proizvoda našeg većinskog osnivača Lufttechnik J. Pichler Gesellschaft m.b.H.
Ovaj rad možete preuzeti na srpskom, nemačkom i engleskom jeziku.

- UNO-DUCT (Srpski)
- UNO-DUCT (English)
- UNO-DUCT (Deutsch)

(Za pregled .pdf dokumenata, potreban Vam je Acrobat Reader, kojeg mozete besplatno preuzeti sa web adrese www.adobe.com/products/acrobat/readstep.html)

Pored UNO-DUCT-a predstavili smo i kućni ventilacioni uredjaj danske firme Genvex, o kojima više informacija možete naći u download sekciji.(kliknuti na sliku za uveličanje)

Na slici se nalaze (s desna na levo): Johann Pichler, Wolfgang Grassler, Dragan Obradović, Bojan Petronijević, Kristina Obradović.