O nama

Preduzeće Klima DOP d.o.o. osnovano je 19.08.2005. godine u Beogradu sa većinskim ulaganjem stranog osnivača firme Lufttechnik J. Pichler Gesellschaft m.b.H. iz Klagenfurta, Austrija. Sedište firme se nalazi na adresi Autoput Beograd-Zagreb bb, na Novom Beogradu, u blizini Kvantaške pijace, gde raspolažemo sa oko 800 kvadratnih metara kancelarijskog i magacinskog prostora. Neposredna blizina auto-puta Beograd-Zagreb i prilazne saobraćajnice obezbeđuju veoma dobru saobraćajnu komunikaciju za sve vrste teretnih i putničkih vozila.

Nudimo Vam kompletan program opreme za ventilaciju i klimatizaciju zasnovan na kvalitetu proizvoda uz apsolutno poštovanje dogovorenih rokova i ostalih uslova isporuke. Posedujemo odgovarajuće sertifikate za proizvode iz našeg asortimana.

O većinskom osnivaču

Preduzeće Lufttechnik J. Pichler Gesellschaft m.b.H. je osnovano 1959. godine kao trgovačka agencija. Od 1. januara 1999. godine ono postoji u današnjoj pravnoj formi kao društvo sa ograničenom odgovornošću, a 2009. godine konstituisan je Pichler Holding GmbH. Vlasnik preduzeća Lufttechnik J. Pichler Gesellschaft m.b.H. je gospodin Ing. Johann Pichler.

U stalne klijente preduzeća ubrajamo instalatere grejne i ventilacione branše, građevinske firme, kao i tehničke projektantske biroe i arhitekte. Program ponude Lufttechnik J. Pichler Gesellschaft m.b.H. sadrži kompletnu paletu proizvoda u oblasti ventilacije, klimatizaconih i ventilacionih uređaja.

Ukupni asortiman Lufttechnik J. Pichler Gesellschaft m.b.H. zaokružuje dodatna oprema kao što su prigušivači buke, ventilacione rešetke i protivpožarne klapne. Oblast proizvodnje preduzeća prostire se na proizvode kao što su spiro cevi, pravougaoni kanali, fazonski komadi i dodatna oprema. Specijalnu oblast poslovanja čine proizvodi “kontrolisane ventilacije” i uređaji za centralno usisavanje.

Proizvodni pogon sa skladištem nalazi se u Klagenfurtu, Kernten. Od marta 1989. godine u Guntramsdorfu se nalaze kancelarija i skladište. Od septembra 2001. godine otvorene su i kancelarije i skladište u Gracu, gde je veliki deo palete proizvoda uskladišten za kratkoročno pokrivanje potreba. Lufttechnik J. Pichler Gesellschaft m.b.H. nudi svoju paletu proizvoda i inostranim tržištima, preko svojih ćerki-firmi u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji, sa centralama u Mariboru, Zagrebu i Beogradu. Ventilacioni i klima uređaji preduzeća iz Klagenfurta su već najbolje prihvaćeni na ovim tržištima.

U Austriji se školovani spoljni saradnici brinu za pouzdan servis i permanentnu zaštitu klijenata. Saradnici Lufttechnik J. Pichler Gesellschaft m.b.H. klijentima rado prenose svoja iskustva iz oblasti ventilacije i time postižu funkcionalnu osnovu za partnerske poslovne odnose. To pokazuje i veliki udeo stalnih klijenata.